• Rullegardiner fra Nordens Markiser
 • gardiner-5
 • dæksel væk
 • Gardiner i terrassedøre beskytter mod sol og varme
 • Rullegardiner fra Nordens Markiser
 • Rullegardiner i spisestuen
 • gardiner-hyggekrog

Stort udvalg af rullegardiner til alle behov

Rullegardiner er et populært valg i de danske hjem. Det skyldes, at disse gardiner giver mange både æstetiske og praktiske fordele. Eksempelvis er rullegardiner med mørklægning oplagt i soveværelset, hvor det er vigtigt, at der kan blive helt mørkt – også om sommeren. Men rullegardiner kan også være praktiske i andre rum, fx stuen eller køkkenet. Gardinerne fås i mange varianter, både med og uden mørklægning og i forskellige design. Vores store udvalg inden for rullegardiner sikrer, at du hos os altid kan finde den type gardin, som du leder efter.

Mørklægning til soveværelserne

Søvnforskning viser, at det er afgørende for vores søvns kvalitet, at det er mørkt i det rum, vi sover i. Om sommeren kan det derfor være svært at skabe de optimale søvnbetingelser, især for de mindste, som skal tidligt i seng. Dette problem kan man løse med rullegardiner med mørklægning. Et rullegardin med mørklægning holder nemlig sol- og dagslys ude, så man skaber det optimale soveklima. Og i modsætning til, hvad mange tror, behøver gardiner med mørklægning ikke være sorte – lyse gardiner kan sagtens give samme effekt. Hvis du ønsker hjælp til at lægge sove- eller børneværelserne hen i mørke om aftenen og natten, står vi altid klar med et rullegardin med mørklægning, der matcher dine behov.

Gardiner til alle slags vinduer

Rullegardiner er oplagt i soveværelset, men som sagt kan de også bruges i andre rum. Hos Nordens Markiser har vi et stort udvalg, der sikrer, at du kan finde lige præcis det rullegardin, du er på udkig efter. Da det er vigtigt, at gardinet fylder vinduet helt ud, kan du hos os få rullegardiner efter mål. Du kan også få rullegardiner til skråvinduer og ovenlysvinduer, hvilket er oplagt, hvis man fx har soveværelse i husets øvre etage. Vil du gerne have et rullegardin i et vindue, hvor du ikke selv kan nå, kan et elektrisk rullegardin være løsningen. Elektriske rullegardiner sikrer nemlig, at du kan styre dine gardiner med fjernbetjening. Sidst men ikke mindst findes mange af vores rullegardiner i forskelligt design, lige fra ensfarvet til mønstret. Derfor kan du roligt handle hos os, uanset hvilket rullegardin, du mangler.

Gode rullegardiner til dit hjem

 • Bedre søvnkvalitet

  Mørke rum sikrer den gode søvn. Rullegardiner med mørklægning er med til at sørge for, at hele din familie sover godt.

 • Stort og alsidigt udvalg

  Vi har alt inden for rullegardiner i høj kvalitet. Derfor kan du være sikker på, at vi har lige det rullegardin, du står og mangler.

 • Kompetent rådgivning og vejledning

  Det kan være svært at finde vej i junglen af rullegardiner. Heldigvis er vi eksperter på området, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Få hjælp til valg af rullegardiner