• Plisse gardiner er praktiske
 • Gardiner til Badeværelset
 • Forside
 • Kontakt Nordens Markiser
 • Gardiner er med til at danne ramme om din indretningsstil

Plisse gardiner kombinerer æstetik og brugervenlighed

Hvis man ønsker at holde sollys eller naboers nysgerrige blikke ude af hjemmet, er gardiner et godt valg. Sætter man samtidig pris på et minimalistisk udtryk, er plisse gardiner oplagt. Det er ofte en overset form for gardiner, men de stiger i popularitet, idet de har mange både æstetiske og praktiske fordele. Hvis du gerne vil have en smart løsning, der skærmer dine vinduer af, men som samtidig ser godt ud, så er plisse gardiner det oplagte valg for dig.

Praktiske og smarte gardiner

Plisse gardiner er oplagte, hvis man ønsker at lukke solens skarpe stråler ude, eller man blot kunne tænke sig lidt mere privatliv. Idet stoffet på gardinerne går helt ud i kanten af vinduet, bliver der lukket meget bedre af end ved andre typer gardiner. Når du ikke bruger dine plisse gardiner, kan du trække dem op, og i denne tilstand fylder de ganske lidt. Hvis du gerne vil have gardiner, man nærmest ikke lægger mærke til, er plisse gardiner endnu en gang en oplagt løsning. Også hvis man har støvallergi, eller man blot sætter pris på et rent hjem, er disse gardiner smarte. I modsætning til almindelige gardiner kan de nemlig uden problemer rengøres ved hjælp af en opvredet støveklud.

En æstetisk løsning til dine vinduer

Går du op i din boligindretning og det æstetiske udtryk, er plisse gardiner også velegnede. De giver nemlig et minimalistisk udtryk, som er populært i den moderne danske boligindretning. Samtidig fås gardinerne i et væld af farver, så du kan give dine rum præcis det udtryk, du ønsker. Sidst men ikke mindst giver plisse gardiner også den mulighed, at de kan udspændes og fastgøres på vinduesrammen. Det sikrer, at dit gardin følger med, når du åbner vinduet, og ikke bare hænger løst ned. Plisse gardiner giver altså mange både praktiske og æstetiske fordele, og derfor er det en løsning, der er værd at overveje.

Find dine plisse gardiner hos os

 • En æstetisk løsning

  Med plisse gardiner får du ikke blot afskærmning for sol og naboer, men også en flot og æstetisk løsning, der passer ind i din bolig.

 • Stort og alsidigt udvalg

  Skal dine plisse gardiner kunne spændes fast i vinduesrammen, eller går du efter en speciel farve? I vores udvalg finder du det hele.

 • Få et godt tilbud

  Hos Nordens Markiser mener vi ikke, at gode gardiner skal koste en formue. Derfor kan du altid få et godt tilbud på plisse gardiner hos os.

Hør mere om vores udvalg af plisse gardiner