• Markiser til privat bolig - Nordens Gardiner
 • markise-8
 • Markiser til terrassen fra Nordens Markiser
 • Markiser er også parasoller.
 • Flotte og holdbare markiser
 • Markiser erhverv fra Nordens Markiser
 • Flotte markiser, som parasol og solafskærmning

Markiser

Hos Nordens Markiser finder du et stort udvalg af markiser i mange farver og modeller som for eksempel skinnemarkiser, kasettemarkiser, sidemarkiser, knækarmsmarkiser, vinduesmarkiser og pergolamarkiser. Vores mange års erfaring er din garanti for, at du får en professionel og kompetent rådgivning, når du skal have en markise i boligen eller på kontoret.

Der er mange ting, der spiller ind, når du skal have markiser. Dels skal de bruges til solafskærmning, men de skal også passe til bygningen og din indretning, så de falder naturligt ind i boligens omgivelser. Her er farvevalget og størrelsen på markisen særligt vigtig. Vi hjælper dig med, at vælge netop den markise, som passer til dig og din bolig.

Trænger din markise til fornyelse behøver du ikke altid at købe en ny. Hos Nordens Markiser kan du også få skiftet din dug eller motor på din markise. Der kan ofte være en stor besparelse på udskiftning af dug eller motor fremfor at skifte til en helt ny model. Du er velkommen til, at kontakte os, så hjælper vi dig med, at finde den mest økonomiske løsning til dig.

Terrasse Markiser

Forlæng dine sommeraftener på terrassen med en Markise. Terrassemarkiser beskytter mod solen på de varme dag, mod regn og dug. Du får altså et større udbytte af dine udendørsområder med en terrasse markise.

Vælg mellem de farver du ønsker og med motor, hvis du vil slippe for det hårde arbejde. Er du til gammeldags håndsving, så kan vi selvfølgelig også levere din markise sådan.

Nordens Markiser monteres dine markiser, så du kan nyde dine forlængede sommeraftener.

Altan markise

Vores altan markiser skaber et hyggeligt miljø til dig, der bor i lejlighed og gerne vil have det maksimale udbytte af din altan. Med en altanmarkise kan du holde inde-temperaturen nede på de varme dage samtidig med, at du stadig kan benytte din altan på de regnfulde dage.

Vi rådgiver dig gerne til det rette valg og monterer din altan markise.

Vindues markiser

Hold solen ude og temperaturen nede på de varme dage med en vinduesmarkise. Når du skal have en markise til vindue rådgiver vi dig, så markiserne passer til din boligs omgivelser.

Har du spørgsmål til vores markiser eller ønsker du vejledning til hvilken type markise du skal have, så kontakt os endelig og lav en aftale om et møde.

Lad Nordens Markiser hjælpe dig

 • Altid et stort udvalg af løsninger

  Vi har altid et stort udvalg af løsninger inden for markiser og kan hjælpe dig med netop den løsning, der passer til din bolig.

 • Gratis rådgivning

  Vores rådgivere står klar til, at give dig rådgive dig, så du opnår den bedste løsning.

 • Mange års erfaring

  Vi har mange års erfaring inden for markiser og det er din sikkerhed for, at du opnår den bedste løsning uden at gå på kompromis med kvalitet.

Kontakt os og hør mere om markiser