• Markiser til privat bolig - Nordens Gardiner
 • markise-8
 • Markiser til terrassen fra Nordens Markiser
 • Markiser er også parasoller.
 • Flotte og holdbare markiser
 • Markiser erhverv fra Nordens Markiser
 • Flotte markiser, som parasol og solafskærmning

Markiser i københavn
– vi tilbyder markise med eller uden motor

Hos Nordens Markiser finder du et meget bredt udvalg af markiser i flotte farver og designs. Vi tilbyder blandt andet altanmarkiser, kassettemarkiser, sidemarkiser, terrassemarkiser, vinduesmarkiser og pergolamarkiser. Vores mange års erfaring er din garanti for, at du får en professionel og kompetent rådgivning, når du skal købe og have monteret din nye markise til din bolig.

Du skal tage højde for flere faktorer, når du køber nye markiser. Til dels skal markiserne bruges til solafskærmning, men de skal også passe til bygningen og indretning i din bolig, så de falder naturligt ind i omgivelserne – her er farvevalget og størrelsen på markisen særligt vigtig. Vi hjælper og rådgiver dig, så du ender med den helt rette markise, der harmonerer med din bolig og omgivelserne omkring.

Markise med motor – eller uden motor

Trænger din markise til fornyelse, behøver du ikke altid at købe en ny. Hos Nordens Markiser tilbyder vi nemlig at udskifte dugen eller lave service på din markise med eller uden motor. Her kan du meget ofte opnå en stor økonomisk besparelse ved at investere i en ny markisedug eller få lavet service af din markise med motor frem for at købe en helt ny.

Ved installation af en markise med motor kan du styre din markise med én enkelt knap frem for håndsving. Vores markiser har fokus på brugervenlig funktionalitet og flotte designs.

Vi har et bredt udvalg af markiser i København samt resten af Danmark. Du er velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at vælge den mest optimale løsning.

Har du spørgsmål til vores markiser eller ønsker du vejledning til hvilken type markise du skal have, så kontakt os endelig og lav en aftale om et møde.

Markiser i København og resten af Danmark

 • Altid et stort udvalg af løsninger

  Vi har altid et stort udvalg af løsninger inden for almindelige markiser og markise med motor.

 • Gratis og professionel rådgivning

  Vores rådgivere står klar til at rådgive dig til den rette løsning tilpasset dit hjem og dine behov.

 • Mange års erfaring

  Vi har mange års erfaring inden for markiser. Det er din sikkerhed for, at du ender med den helt perfekte løsning. Service og kvalitet går hånd i hånd hos os.

Kontakt os og hør mere om markiser