Inspiration til gardiner og markiser

Mangler du inspiration og gode idéer til hvordan med markiser og gardiner kan give dit hjem ekstra liv og stil? Find inspiration her eller få besøg af vores rådgivere, der også står klar til at vejlede dig. Gardiner og markiser skal holde i mange år, så det er vigtigt, at du er rustet til, at vælge den løsning, som du kan have mest glæde af i de næste mange år.

Nye Gardiner

Der findes et hav af muligheder, når I skal have nye gardiner til boligen. Mange gardiner kan også kombineres i styles. Prøv f.eks. at sammensætte rullegardiner med store flotte hængende gardiner ud over. Det giver et varmt og trygt udtryk. Der er en række parametre, som er vigtige, at tænke ind, når der skal købes nye gardiner til boligen.

  • Lysindfaldet: Store lyse vinduer er med til at skabe liv i boligen og især om sommeren er det skønt, når det naturlige lys står ind og giver en særlig atmosfære. Det kan dog også være generende, hvis der kommer for meget sollys i stuen. Specielt lamelgardiner, persienner og panelgardiner giver dig mulighed for at regulere lysindfaldet, så det ikke virker generende.
  • Temperatur: Med det rette gardin kan du regulere temperaturen i boligen. Gennem de sidste år er der sket en stor udvikling i gardiner med en isolerende effekt. Vores specielle Klimagardiner består af 3 typer gardiner, som både har en gavnlig effekt på indeklimaet og dermed på jeres energiforbrug.
  • Beskyttelse af møblerne: Hvis din stue vender mod syd, så er dine møbler udsat for solens stråler meget af dagen, hvilket kan føre til, at møblerne falmer.
  • Terrassedøre: Solafskærmning som rullegardiner, plisségardiner eller lamelgardiner er en effektiv løsning til din terrassedør.

Persienner, Plissé- og rullegardiner

Inspiration til markiser

Der findes et stort udvalg af markiser i alle mulige farver og former. Hvilket resultat du ender med afhænger af mange ting, som vinduernes form, hvilket formål markiserne skal anvendes til og naturligvis omgivelserne. Markiser kan være en god løsning, hvis du ønsker at forlænge sommeraftenerne på terrassen, holde temperaturen nede indedøre på de varme sommerdage eller blot har brug for solafskærmning.

Markiser er meget mere end dem du kender, der hænger ud fra husmuren. En markise er også parasoller – Hos Nordens Markiser kan du få specielt designet din parasol, der passer til netop dine opgivelser og giver dig maksimal tilfredshed.

Find inspiration her på til forskellige løsninger inden for markiser her på siden.