• Rullegardiner fra Nordens Markiser
 • Hunter Douglas Wholesale 2007
 • gardiner-5
 • Flotte stilfulde gardiner
 • dæksel væk
 • gardiner-1
 • gardiner-9
 • Gardiner i terrassedøre beskytter mod sol og varme

Gardinbussen kører i københavn og på sjælland
– og resten af landet

Hos Nordens Markiser kan du få et gratis besøg af gardinbussen. Du finder primært gardinbussen i København, men vi kører også ud til resten af landet. Her kan du se alle de mange forskellige materialer, farver og designs, vi tilbyder. Samtidigt kommer vores gardinekspert gerne med professionelle råd og inspiration til, hvordan du vælger den helt rette gardinløsning til dit hjem.

Vi har i alt fem gardinbusser, så du kan få besøg af en gardinbus på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Vi har utallige typer af stofprøver i vores gardinbusser, så du kan se dine nye gardiner i dine egne hjemlige omgivelser. På denne måde får du et bedre billede af gardinerne, da du tydeligt kan se, om de passer til din indretning og stil i hjemmet.

Ved besøg af gardinbussen vil vores gardinekspert tilbyde professionel rådgivning. Hvis du er i tvivl om du bør vælge stofgardiner, persienner, lamelgardiner, rullegardiner eller noget helt tredje, står vi til rådighed med vores mange års erfaring. Vi tilbyder markisergardiner samt solafskærmning til private.

Gardinbussen besøger også virksomheder

Det er også muligt for din virksomhed at få besøg af vores gardinbus på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Vi tilbyder et bredt sortiment og et nøje tilpassede løsninger inden for markiser, gardiner og solafskærmning til erhverv.

Uanset hvilke ønsker og behov du har inden for markiser, gardiner og solafskærmning, så tilbyder vores gardinekspert rådgivning inden for valg af markise, opmåling så der kan skræddersyes gardiner eller markiser og hjælp til valg af gardiner og/eller solafskærmning. Ligeledes får du også rådgivning inden for valg af stoftype og farver, så dine gardiner bliver en naturlig del af din indretning på kontoret eller i dit hjem.

Du kan ringe efter gardinbussen i København samt resten af landet på 48 24 67 89 og få et uforpligtende besøg.

Gardinbussen fra Norden Markiser kører i hele landet

 • Kommer når det passer dig

  Du er kunden, så du bestemmer. Lad os sammen finde et tidspunkt der passer ind i din kalender.

 • Vi kører overalt

  Du kan få besøg af gardinbussen i København samt resten af landet. Ved nærmere aftale får du et hurtigt besøg af gardinbussen og vores gardinekspert.

 • Service og udvalg i top

  Vi lægger stor vægt på høj faglighed og et bredt udvalg af markiser, gardiner og solafskærmning af høj kvalitet. Vi har selvfølgelig også prøver med, så du kan se de forskellige typer i dit hjem.

Få besøg af vores gardinbus - Udfyld felterne herunder.