• Markiser Erhverv fra Norden Markiser
 • Lamelgardiner til erhverv - Norden Markiser
 • Solafskærmning erhverv - Nordens Markiser
 • Gardiner til kontor - Nordens Markiser
 • Solskærmning til kontor - Nordens Markiser
 • Solafskærmning erhverv - Norden Markiser
 • Solskærmning erhverv - Norden Markise

Markiser, gardiner og solafskærmning til erhverv

Vores gardinbusser og gardineksperter kommer med glæde også ud til erhvervslivet. Det er vigtigt med et godt indeklima på en arbejdsplads – samtidigt er det vigtigt at kunne afskærme mod generende sollys i øjnene, for meget varme eller indkig gennem åbne vindues-arealer.

Lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte arbejdsmiljø. Tillid er en stor del af vores daglige virke – derfor vægter vi den rette rådgivning meget højt. Vi stiller høje krav til kvaliteten af tekstiler og gardiner, og vi går hele vejen for at sikre et godt indeklima og arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

Gardiner til erhverv

Der stilles ofte ekstraordinært høje krav til tekstiler og gardiner, der skal anvendes til erhvervsformål – hvilket der også bør gøres. Derfor er Drapilux det bedste valg, hvis du har fokus på den bedste funktionalitet samt sikkerhed. Drapilux er datterselskabet af Pagunette Gruppen og er Europas ledende producent af flammesikre tekstiler. Kollektionen indeholder flere tusinde forskellige varianter, hvilket gør det muligt at finde den helt rette løsning til ethvert projekt indenfor offentlig indretning. Hos Nordens Markiser tilbyder vi gardiner til erhverv samt solafskærmning til erhverv.

Markiser til erhverv

Hold solen ude og temperaturen nede på de varmeste sommerdage. Det kan være svært at arbejde effektivt og koncentreret, hvis klimaet ikke er behageligt på arbejdspladsen. Hos Nordens Markiser tilbyder vi en bred vifte af markiser til erhverv, så du og dine kolleger kan regulere lysindfaldet og være med til at bestemme temperaturen. Markiser til erhverv er nemme at bruge og har flotte designs, der passer til resten af interiøret på din arbejdsplads.

Lad vores eksperter hjælpe jer med at finde jeres nye markiser, der passer til jeres behov, interiør og smag.

De bedste gardiner, solafskærmninger og markiser til erhverv

 • Vi er altid fleksible

  Vores eksperter kommer ud, når du har tid. Vores gardinbusser leverer markiser i København såvel som Fyn og i Jylland.

 • Opnå et bedre arbejdsmiljø

  Vi har fokus på at rådgive dig til den helt perfekte løsning, så du og dine kollegaer opnår det bedste og flotteste arbejdsmiljø.

 • Få et uforpligtende tilbud

  Et tilbud fra Nordens Markiser er gratis og uforpligtende. God service og høj kvalitet er nøgleord, når du handler med os.

Kontakt os og hør mere om markiser, gardiner og solafskærmning